Om os - lidt historie og fakta

Siden firmaet startede i 1950'erne, har vi fungeret som økonomisk sparringspartner og rådgiver for vores kunder, som vi betjener fra vores kontorer i København og Køge.

På vores kontorer er vi 4 statsautoriserede revisorer, der suppleres af 37 engagerede medarbejdere.

Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark samt medejere af skatte- og momsrådgivningsfirmaet ReviTax A/S. Internationalt samarbejder vi med CH International.

Vores størrelse og medarbejdersammensætning gør, at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver, og samtidig er vi ikke større, end at vores kunder modtager en personlig rådgivning, og vi er lette at komme i kontakt med.

Som medlem af RevisorGruppen Danmark sikrer vi en veluddannet medarbejderstab, der løbende via intern og ekstern undervisning er ajourført både med den specifikke viden, vort arbejdsområde kræver, og med en bred almen viden om det samfund, vi lever og arbejder i.

Vi er derfor i stand til på et højt fagligt niveau at yde assistance og rådgivning inden for:

  • Regnskabsmæssige forhold
  • Revisionsmæssige forhold
  • Skattemæssige forhold
  • Andre økonomiske forhold

Hos os møder du personligt engagement og fagligt kompetente revisorer, som synes det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Det sikrer vi gennem korte kommandoveje og ansvar for egen jobsituation.

I vores organisation er det væsentligt, at der er balance mellem arbejdsliv, familie og fritidsinteresser.